PERMATA TAHAP
Sila login untuk dapat lebih manfaat.
PERMATA TAHAP

Sumber Manusia Kekasih Allah
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
MENU
Download
CHAT - AMARAN
MAAF!

Anda didapati belum log masuk ke laman forum ini.
Sila log masuk.

Jika anda belum mendaftar, sila daftar dengan klik menu REGISTER pada
menu di atas.

Latest topics
» 4 ORANG STUDENT TAHAP KE MAKTAB
by ana_iqs91 Tue 29 Jan 2013, 1:57 pm

» Belajar Bahasa Jepun
by yah n yad Mon 10 Dec 2012, 3:16 pm

» klau (sama-sama) dlm bahasa jepun apa yaa..?
by roshahzlieza mustapa Sun 16 Sep 2012, 9:35 am

» ingin tahu
by wunliQ Tue 14 Feb 2012, 4:08 pm

» KEPUTUSAN SPM DAN STPM 2009
by cikgu syahrul Fri 13 Jan 2012, 4:46 pm

» pekse nk dekat dah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
by cikgu syahrul Fri 13 Jan 2012, 4:39 pm

» kenal x nur farhana husna
by cikgu syahrul Fri 13 Jan 2012, 4:30 pm

» Japanese! Japanese ! japanese !
by Misaki Yamada Sun 25 Sep 2011, 9:57 pm

» MOHON DIPERHATIKAN KESALAHAN DALAM PENULISAN AMIN DAN SALAM
by NurFirman Sun 15 May 2011, 3:39 pm

» kaitan antara perang dgn dajjal
by ana_iqs91 Wed 29 Dec 2010, 1:10 pm

» cinta kepada rasulullah?
by Anas Wed 01 Dec 2010, 3:57 pm

» masalah dengan pelayar
by Guest Tue 23 Nov 2010, 1:24 pm

» tntg hasan fikri yg baik
by pqahz_96 Sat 06 Nov 2010, 12:09 pm

» X-TAHAP YG DAH BERJAYA.. .,
by wadi Wed 01 Sep 2010, 1:32 pm

» cikgu paling berjasa???
by wadi Wed 25 Aug 2010, 1:12 pm

» palestin
by wadi Wed 25 Aug 2010, 1:04 pm

» Biasiswa untuk siapa-siapa yang nak masuk U nanti!!!!
by KitBiasiswa Mon 26 Jul 2010, 10:59 pm

» belakang blok baru ada hantu!!!!!!!!!!!!!
by raja macho Thu 24 Jun 2010, 5:09 pm

» LIFE OF TAHAP....PERMATATAHAP....ade bandingan?
by al-fateh93 Fri 11 Jun 2010, 4:47 pm

» teka teki zaman sekarang!!!!!!!!!!!!
by muslimah tahap Sun 06 Jun 2010, 5:43 pm

» Wanita Idaman Lelaki
by srikandi_2791 Sat 05 Jun 2010, 1:27 am

» The Arrivals-mesti tonton..!
by fiddeen Tue 18 May 2010, 9:04 am

» Perlukah wanita tahu memasak !!
by fiddeen Tue 18 May 2010, 8:53 am

» "Amani"
by mickzgurlz Sun 25 Apr 2010, 12:13 pm

» jauh dimata dekat dihati
by fiddeen Sat 24 Apr 2010, 3:00 pm

» DARI LEMBAYUNG BIAH SOLEHAH....
by muslimah besi Sun 18 Apr 2010, 5:01 pm

» cikgu zaini le
by duan ismi Sun 18 Apr 2010, 2:47 pm

» bola baling!!!!!!
by duan ismi Sun 18 Apr 2010, 2:31 pm

» pelajar tahap hilang title?
by duan ismi Sun 18 Apr 2010, 2:13 pm

» lelaki soleh.......
by duan ismi Sun 18 Apr 2010, 1:42 pm

PAUTAN TERPILIH

Share | 
 

 fly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ueki94
Sangat aktif
Sangat aktif


Male Number of posts : 38
Age : 22
Lokasi (Daerah) : jerantut
Kata Hikmah: : selaju-laju jalan kejahatan pasti dapat dikejar jalan kebenaran
Tahun terakhir : 2011
Points : 89
Reputation : 0
Registration date : 11/12/2008

PostSubject: fly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Thu 01 Jan 2009, 11:05 pm

fly pergi cc semata-mata nak main half life dekat infiniti.
tak main la fly ikut sawit.tak bermaruah langsung.........kawe fly ikut pintu depan


korang fly ikut mane?
Back to top Go down
COSMO_18
Guest



PostSubject: JANGAN FLY....   Fri 20 Feb 2009, 1:03 pm

I love you AWT X FLY KE KEDAI KAMALADEVI TU...HEHE!

KORANG NGN DY KAN DA MACAM KWN RPT.

AKU NI X PENAH FLY TW!

DAK BAIK LA KATAKAN....HAHA! study
Back to top Go down
Im Human
Admin


Male Number of posts : 227
Age : 25
Lokasi (Daerah) : jerantut,pahang
Kata Hikmah: : BARA'BARA'ALLAH2,JUA'JUA' YA' LAMUALLAH..
Kelas : 5 Ibnu Khaldun
Tahun terakhir : 2008
Points : 272
Reputation : 3
Registration date : 10/08/2008

PostSubject: Re: fly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Fri 20 Feb 2009, 3:51 pm

one word..
perasan...
Back to top Go down
COSMA_18
Guest



PostSubject: FLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Fri 27 Feb 2009, 11:57 am

EH.SORI CKIT! Mad

AK XPERASAN LA!!

BTOL LA! KITORANG DAK POMPUAN NE PNAH FLY.

LAW YANG FLY PUN DAK2 NAKAL JE...

AK XPENAH..... flower
Back to top Go down
OPAH
Guest



PostSubject: FLY   Wed 03 Jun 2009, 12:34 am

SALAM SELAMAT MALAM!
Siapa yang belum solat, pergi solat dulu!
buat cucu OPAH yang selalu 'fly' tu, udoh-udoh le... Nanti opah buka bisnes jual 'pembunuh senyap' tu dalam ASPURA, bior cucu tak payah susah-susah lagi. SETUJU???
P/S OPAH: Ni yang suka fly lelaju waktu langit berselimut hitam ni, rasa-rasa boleh tak fly laju macam tu waktu meniti titian SIRATH nanti???
seronok2 juga, kenangan2 juga. kalo rasa menda tu salah, cepat2 bertaubat dan minta maaf, jangan ambil mudah semua perkara..
hei la... cucu2 semua fikir bebaik, sebelum diri ditimbus tanah! Apa nak jadi cucu2 zaman sekarang ni? Daripada melawat ladang sawit,
lebih baik bermunajat kat surau tu, betul tak atuknya???atuknya???oh...atuknya?? mana pula pergi orang tua ni?? takpelah yek, smpai
sini jelah.. nak mencari atuknya..atuknya!!!oh..atuknya!!!
Back to top Go down
ATUK
Guest



PostSubject: FLY   Wed 03 Jun 2009, 12:43 am

Ya ALLAH! bising beno mulut opah kamu ni.
kamu sume udoh solat ke belum?
kalo belum, pi solat dulu!
ye lah cu, macam yang opah kamu kata tadi, atuk kurang setuju le kamu ni nok fly. idok ada pekdahnya
membahayakan diri, keluarga dan masyarakat. Atuk ni pun bukanlah pandai sangat, tapi atuk nasihatkan cucu isilah waktu malam dengan lebih berfaedah. pegi surau ke, buat homewerk ke, takpun tidor awal, buleh bangkit Qiyamullail.Tidoq awai awet muda, tau. tengok atuk ni,dah tua2 pun segak bukan main lagi, ops! ASTAGHFIRULLAH, terbangga pulak! Tak apalah, atuk nak pi jemur ikan kering dulu, ni... Assalamualaikum cucu2 semua Surprised
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: fly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Today at 7:34 pm

Back to top Go down
 
fly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PERMATA TAHAP :: Asrama :: Kenangan nakal-
Jump to: